Biografia del meu idol.


ROSA LOPEZ.


Rosa, va nèixer el 14 de gener del 1981 a Granada. Ella és la tercera de quatre germans. Li apasiona l’estil hippy i hi compra moltes coses. El seu vici són els bons restaurants. A ella li encanten les cantants negres de soul. Ja li ve de familia ser cantant.
Desde sempre li encantava cantar, sempre cantava fins i tot dins la dutxa i sempre els hi demanava als seus pares que l’ha duguesin a bars o pubs on hi hagues música en directe. No li anaven molt bé els estudis però tot i aixi va fer clases de piano i cant, sempre deia que no li importava tenir fama ni els diners, sinó que aprendre.
Rosa va ser el personatge numero 1 de OT més estimat per el públic, cada semana era la més votada i va seguir així fins al final. Desprès de guayar va ser l’elegida per anar al festival de Eurovisión, però va quedar entre els deu primers.
Va publicar el seu primer disc en primavera de 2002, es va convertir en un autentic exit, superant les 500.000 copies venudes. Va programar unes quantes gires però per un problema al coll es va sentir obligada a suspendre els concerts.
AL 2003 ja estaba totalment recuperada i va treure el seu segon disc. Desprès al 2005 va anar de gira. I al 2006 va participar en el programa de Mira Quien Baila i va guanyar aquest concurs.


1 comentarios:

Isasignes_vidasaludable dijo...

Molt bé el resum que has fet de la biografia de na Rosa

Publicar un comentario